RUM

 

Våra rum är uppkallade efter den tidlösa och hållbara designen av Fiskars Groups Iittala, som är närvarande i livets ögonblick.

 

Våra moderna och högkvalitativa möblerade rum ligger i huvudbyggnaden på vårt hotell, i konstverkstaden och i en separat byggnad som ligger nära hotellet.

 

Du kan välja ditt boende efter dina önskemål bland de fem olika rumskategorier vi erbjuder, som du kan läsa mer om på respektive sida i rumskategorierna.

 

I rumspriserna ingår frukost om inget annat anges. 

THE Ultima Thule

350 € / YÖ

Våra The Ultima Thule-rum ligger på andra våningen i konstverkstaden. Rummen har en stor king size-säng.

Läs mer

THE Raami

350 € / YÖ

The Raami-rummen ligger på första våningen i finbandsverkstaden. Rummet kan väljas med två enkelsängar eller en king size-säng.

Läs mer

THE Tundra

350 € / YÖ

The Tundra-rummen är lyxigt inredda rum som ligger på första och andra våningen i den fina gobelängen. Rummen har en queen size-säng och utsikt över Fiskar by.

Läs mer

The Teema

350 € / YÖ

The Teema-rummen är stora och tysta rum på första våningen i en separat byggnad. I rummen kan du välja antingen två enkelsängar eller en King-säng. 

Läs mer

The Taika

350 € / YÖ

The Taika-rummen är belägna på andra våningen i en separat byggnad. I rummen kan du välja antingen två enkelsängar eller en King-säng. 

Läs mer

SV