FISKARS OYJ ABP – THE TORBY (Senare “hotellet”, “The Torby” eller “The Torby hotell”)

ALLMÄNNA BOKNINGSVILLKOR OCH REGLER FÖR VISTELSE

Dessa villkor tillämpas vid rumsbokningar för enskilda gäster (privata bokningar). Enskilda personer kan göra bokningar för max fyra (4) rum. För bokningar som inkluderar fem (5) rum tillämpas villkoren för gruppbokningar (punkt 13).


1.BOKNING OCH BEKRÄFTELSE

Vid bokning måste du ange ditt namn, din bostadsadress, ankomst- och avresetid samt betalningssätt. Bokningen är bindande för hotellet när den har bekräftats muntligt, skriftligt eller via e-post och när du har fått ett bekräftelsenummer.


2.ANSKOMST OCH AVFÄRD
Rummet står till ditt förfogande från kl. 15.00 på ankomstdagen och måste lämnas senast kl. 11.00 på avresedagen. Av säkerhetsskäl tillåts endast personal och incheckade gäster i hotellrummen och andra bokade utrymmen, och det maximala antalet personer per rum och utrymme får inte överskridas.

Rummet hålls reserverat till kl. 16.00 på den ankomstdag som anges i bokningen. Om du anländer senare än detta, måste du bekräfta din sena ankomst med kreditkort eller på annat överenskommet sätt. Annars kan hotellet sälja rummet vidare. Om du anländer till hotellet inom ankomsttiderna men det bokade rummet inte är tillgängligt, måste hotellet utan extra kostnad ordna ett motsvarande rum i närheten.


3. GARANTI
Alla bokningar måste garanteras med kreditkort vid bekräftelsen*. För att garantera bokningen ska kreditkortsinformation lämnas via en säker garanti-länk som skickas via e-post. Vi tar inte emot kreditkortsinformation per telefon eller direkt via e-post.

*The Torby hotellet har rätten att bekräfta kreditkortet för den bestämda summan.

 

 

4. AVBOKNING OCH NO SHOW

Om inget annat har avtalats vid bokningstillfället eller om ditt valda pris eller bokningstid inte omfattar andra villkor, måste avbokning ske senast kl. 16.00 på ankomstdagen.

Flexible rate

Kostnadsfri avbokning fram till kl. 16.00 på ankomstdagen. Om avbokning sker senare debiteras kostnaden för en natt. Det kort som angetts vid bokningen är det kort som debiteras för den första nattens kostnad. Kostnadsfri avbokning fram till kl. 16.00 på ankomstdagen.

Om avbokning sker senare debiteras kostnaden för en natt. Det kort som angetts vid bokningen är det kort som debiteras för den första nattens kostnad.

Non-refundable rate

Bokningen bekräftas genom att betala hela beloppet i förväg under bokningsprocessen. Bokningen har ingen kostnadsfri avbokningsrätt. Den förskottsbetalda bokningssumman återbetalas inte.

 

 

5. IFALL KUNDEN LÄMNAR HOTELLET INNAN BESTÄMDA AVRESETIDEN

Om du lämnar hotellet före den avtalade avresedagen måste du meddela hotellet om din avresa senast kl. 16.00 dagen innan. Vid vistelser som omfattar flera nätter måste du betala det avtalade priset för hela den återstående perioden.

 


6. BETALNINGAR

Hotellet accepterar de vanligaste kreditkorten som har informerats om i förväg. Om rummet inte är förbetalt måste hotellrummet betalas med kreditkort på plats på hotellet. Vid incheckning reserverar hotellet hela värdet av vistelsen på ditt kreditkort.

Dessutom förbehåller sig hotellet rätten att i efterhand debitera kreditkortet som användes vid bokningen för kostnader relaterade till vistelsen som kunden inte meddelat, såsom inköp och/eller skadade föremål.


7. TILLGÅNG TILL HOTELLET

Av säkerhetsskäl tillåts endast incheckade gäster i hotellrummen och andra bokade utrymmen. Det maximala antalet personer per rum och utrymme får inte överskridas. Gäster som har checkat in är ansvariga för att följa hotellets ordningsregler.

 


8. KUNDENS EGENDOM

Hotellet kan förvara kundens bagage under receptionens öppettider ifall kunden så önskar. Hotellet ansvarar inte för bagage som lämnas i receptionen, kunden ansvarar själv för sin egendom.

Hotellet ansvarar inte för skador till eller försvinnandet av fordon, eller egendom som finns in i fordon, som är parkerade på hotellets eller Fiskars bruks parkeringsplatser. Hotellet måste meddela tydligt på parkeringsplatsen att parkeringsplatsen inte är bevakad och att hotellet inte ansvarar för kundens egendom som förvaras där.


9. KUNDENS ANSVAR VID SKADOR I HOTELLET

Som kund är du ansvarig för avsiktligt eller oavsiktligt orsakade av skador (så som tobaksrökning) som uppstår i rummet eller hotellets andra utrymmen eller till hotellets egendom, som du eller ditt husdjur orsakar. 

Ansvaret grundar sig på allmänna principer för skadeersättning. För tobaksrökning i rummet debiterar vi 500€. För ett rum som kräver extra städning debiterar vi  100€. För söndriga möbler, maskiner eller annan hotellets lösöre debiterar vi ensligt värde på lösöret. 

 

 

10. BOKNING FÖR UNDERÅRIGA

Rumsbokning kan endast göras av en person över 18 år. En minderårig person som bokar rum är ansvarig för den minderåriga oavsett om de bor tillsammans eller inte. En minderårig som bor ensam måste ha med sig en informell tillståndslapp med vårdnadshavarens underskrift, där den minderåriges namn, födelsedatum och datum för vistelsen framgår. Vårdnadshavarens namn och telefonnummer krävs också.

För barn under två (2) år kan en resesäng fås kostnadsfritt. Extrabäddar finns tillgängliga för barn i åldern 4-17 år till en kostnad av 45 € per dag. Extrabäddsavgiften inkluderar frukost.

Hotellet har ett begränsat antal resesängar och extrabäddar, vänligen meddela oss dina behov i förväg via e-post:info@thetorby.fi

 

 

11. HUSDJUR

Husdjur är välkomna i vissa av våra lägenheter. Vi tar ut en avgift på 30 € per vistelse för husdjur, vilket inkluderar högst tre husdjur.

Eftersom antalet husdjursrum är begränsat ber vi dig att alltid meddela oss i förväg via e-post på info@thetorby.fi om du planerar att ta med husdjur.

Den registrerade gästen ansvarar för sitt husdjurets välmående samt för eventuella skador eller kostnader som husdjuret kan orsaka. Husdjur får inte störa andra hotellgäster.

 


12. THE TORBY HOTELLETS RÄTT TILL AVBOKNING

Om det gäller force majeure eller hinder utanför hotellets kontroll (såsom brand eller vattenskada, myndighetsföreskrifter), kan hotellet avboka bokningen. I detta fall har kunden rätt att få tillbaka hela det betalda beloppet.

 


13. GRUPPBOKNINGAR

Bokningar med fem (5) rum eller fler behandlas som gruppreservationer. Vänligen kontakta hotellet för att göra en gruppreservation. Gruppreservationer bekräftas skriftligen och inkluderar villkor för reservationen, såsom avbokningsregler, betalningsmetoder, bekräftelse av bokningen, namnlistor, rumsfördelning och andra viktiga detaljer för gruppens boende.

Kontakt information

Fiskarsintie 335, 10470 Fiskars
(Google maps: Fiskarsintie 9, 10470 Fiskars)

Vastaanotto:

info@thetorby.fi

+358 50 470 5534

Vastaanotto avoinna ma-su 8-22

Turvapalvelu ma-su 22-08:

+358505691492

SV