Vastuullisuus

 

Me The Torbyssa olemme sitoutuneet tekemään osamme kestävän tulevaisuuden puolesta.

Olemme sitoutuneet tukemaan paikallisyhteisöä, minimoimaan luontoympäristön haittavaikutuksia ja edistämään yhdenvertaisuutta sekä esteettömyyttä.

 

 

 

Ekologinen vastuullisuus

Matkailun ympärivuotisuuden kehittäminen on keino, jolla  vaikutamme ilmastonmuutoksen hillitsemiseen ja siihen sopeutumiseen. Pyrimme vähentämään jätemäärää sekä energian ja veden kulutusta, minimoimaan luontoympäristön haittavaikutuksia, käyttämään ympäristömerkittyjä tuotteita ja materiaaleja sekä seuraamaan hiilijalanjälkeämme.

 

Käytämme ainoastaan uusiutuvan energien lähteitä. Energian- ja vedenkulutuksen vähentäminen otetaan huomioon mm. kulutustehokkailla hanoilla, datalla ohjatulla lämmityksellä sekä energiatehokkaalla valaistuksella.

 

Olemme sitoutuneet hyödyntämään kierrätettyjä tai uudelleenkäytettyjä huonekaluja aina, kun se on mahdollista, jotta vähentäisimme uusien materiaalien käyttöä ja vähentäisimme jätteen määrää.

Taloudellinen vastuullisuus

Sitoudumme jatkuvasti kehittämään toimintaamme taloudellisesti kestävällä tavalla.

 

Pyrimme käyttämään taloudellisia resurssejamme tavalla, joka edistää ympäristö- ja sosiaalista kestävyyttä ja varmistaa liiketoimintamme taloudellisen kannattavuuden pitkällä aikavälillä. Tämä sisältää sitoutumisen tasa-arvoiseen kohteluun kaikkia sidosryhmiämme kohtaan.

Sosiologinen vastuullisuus

Pyrimme The Torbyssa kehittämään vierailijakokemusta, arvostamaan paikallisyhteisöä, edistämään esteettömyyttä ja yhdenvertaisuutta sekä viestimään vastuullisuustyöstämme asiakkaille. Luodaksemme vieraillemme parhaan mahdollisen kokemuksen yhteistyö paikallisten yritysten kanssa  on yksi konseptimme pääperiaatteista.

Sertifikaatit

 

Sustainable Travel Finland -merkki helpottaa matkailualaa ja matkailijoita tunnistamistamaan kestävän kehityksen vakavasti ottavan matkailuyrityksen ja kohteen. Merkki myönnetään vain niille yrityksille ja kohteille, jotka ovat käyneet läpi koko Sustainable Travel Finland -ohjelman ja täyttäneet kriteerit.

 

Green Key on maailman johtava matkailualan ympäristömerkki. Green Key -sertifioituja kohteita on jo yli 3700 yhteensä 60 eri maassa.

 

We Speak Gay on sateenkaariystävällisten yritysten ja tapahtumien yhteisö. Työskentelemme rasismia, homofobiaa, transfobiaa ja kaikenlaista syrjintää vastaan.

 

FI