HUONEET

 

Huoneemme ovat saaneet nimensä Fiskars Groupin Iittalan ajattomasta ja kestävästä muotoilusta joka on mukana elämän hetkissä.

 

Modernit ja laadukkaasti sisustetut huoneemme ovat hotellimme päärakennuksessa hienotaepajassa sekä erillisrakennuksessa, joka sijaitsee hotellin läheisyydessä.

 

Voit valita toiveidesi mukaan majoituksesi tarjoamastamme viidestä eri huoneluokasta, joista voit lukea lisää huoneluokkien omilta sivuilta.

 

Huonehintoihin sisältyy aamiainen ellei toisin mainita. 

THE Ultima Thule

350 € / YÖ

The Ultima Thule -huoneemme sijaitsevat hienotaepajan toisessa kerroksessa. Huoneissa on suuri King -vuode.

Lue Lisää

THE Raami

350 € / YÖ

The Raami -huoneet sijaitsevat hienotaepajan ensimmäisessä kerroksessa. Huone on valittavissa on kahdella yhden hengen vuoteella tai king-vuoteella.

Lue Lisää

THE Tundra

350 € / YÖ

The Tundra -huoneet ovat ylellisesti sisustettuja huoneita, jotka sijaitsevat hienotaepajan ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa. Huoneissa on queen-vuode ja näkymä Fiskarin kylään.

Lue Lisää

THE Teema

350 € / YÖ

The Teema -huoneet ovat suuria ja hiljaisia huoneita erillisrakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Huoneissa on valittavissa joko kaksi yhden hengen vuodetta tai King -vuode. 

Lue Lisää

THE Taika

350 € / YÖ

Erillisrakennuksen toisessa kerroksessa sijaitsevat The Taika -huoneet. Huoneissa on valittavissa joko kaksi yhden hengen vuodetta tai King -vuode. 

Lue Lisää

FI